Δελτία τύπου
Επαγγελματικά Θέματα
Ευρωπαϊκή δραστηριότητα
Θέσεις και Προτάσεις
Ημερίδες - συναντήσεις    εργασίας
Τα νέα του ΣΕΠΟΧ
Εθνικά βραβεία πολεοδομίας - Χωροταξίας 2008


Ανακοινώσεις - προσκλήσεις


Αθήνα, 21/02/08

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΑ-ΥΠΕΧΩΔΕ:
«ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Την Πέμπτη 21.02.2008,  ώρα 17.00, στην Αίθουσα Αντιπροσωπείας ΤΕΕ,
5ος όροφος, Καραγ.Σερβίας 4, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα

Με αφορμή την διαβούλευση στο Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΣΧΣΑΑ), ο Σύλλογος Ελλήνων Πολεοδόμων και Χωροτακτών (ΣΕΠΟΧ), προσκαλεί τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο  σε Δημόσια Ανοικτή Συζήτηση-Συνάντηση Εργασίας για το Σχέδιο ΚΥΑ του «Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» την Πέμπτη 21.02.2008,  ώρα 17.00, στην Αίθουσα Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, 5ος όροφος, Καραγ. Σερβίας 4, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα.

Στη συνάντηση-συζήτηση αυτή έχουν προσκληθεί το ΥΠΕΧΩΔΕ, εκπρόσωπος του ΥΠΑΝ, η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, οι φορείς που εκπροσωπούνται στο Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας, ενεργειακοί φορείς και άλλες συναφείς Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.  

Στο πάνελ έχουν προσκληθεί ως εισηγητές εκπρόσωποι του ΥΠΕΧΩΔΕ, του ΥΠΑΝ, της ΡΑΕ, του ΚΑΠΕ, των μελετητών και ο τεχνικός σύμβουλος του ΥΠΕΧΩΔΕ για τη μελέτη.

Προβλέπεται  να γίνει παρουσίαση και σχολιασμός βασικών σημείων της μελέτης και του Σχεδίου ΚΥΑ από διαφορετικές  οπτικές γωνίες, θα διατυπωθούν οι θέσεις του ΣΕΠΟΧ και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συζήτηση. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΧ καθηγητής Ηλίας Μπεριάτος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


 

Μετάβαση στην αρχή της ιστοσελίδας