Ανακοίνωση του ΣΕΠΟΧ για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο των Δ.Ε. Νέας Μάκρης και Ραφήνας.

Κατά την πέμπτη διαδικτυακή συνεδρίαση του (3/8/20) το ΔΣ του ΣΕΠΟΧ αποφάσισε ομόφωνα  να προχωρήσει στην ανακοίνωση που ακολουθεί για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για την πυρόπληκτη περιοχή των Δ.Ε. Νέας Μάκρης και Ραφήνας.  

Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο των Δ.Ε. Νέας Μάκρης και Ραφήνας

Θέσεις – Προτάσεις του ΣΕΠΟΧ στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην από 20.05.2020 Συνεδρίαση ακρόασης φορέων, για την επεξεργασία του σχεδίου νόμου «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη» της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΕΠΟΧ ΓΙΑ ΣΝ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΘΕΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΟΧ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «Ανάπτυξη καταδυτικού τουρισμού, ρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, ρυθμίσεις για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων, σήμα πιστοποίησης glamping και λοιπές διατάξεις»

diavoulefsi_katadytiko.ns_sepox

Βασικές θέσεις του UN-HABITAT για τον νέο κορωνοϊό COVID-19

Ο αντίκτυπος του COVID-19 είναι εμφανής πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει επηρεάσει ένα ευρύ φάσμα χωρών, χωρίς διακρίσεις και με πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα.
Η πανδημία έχει ήδη πλήξει χώρες σε κάθε ήπειρο, καθιστώντας την μια παγκόσμια κατάσταση, για την οποία κάθε χώρα οφείλει να λάβει μέτρα για να προετοιμαστεί και να ανταποκριθεί.
Το UN-HABITAT (https://unhabitat.org/) παραμένει αρωγός στην υποστήριξη των εθνικών και τοπικών αρχών, καθώς αντιμετωπίζουν αυτή την πρόκληση.
Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να βρείτε τις θέσεις του UN-HABITAT για τον COVID-19

Final_UN_Habitat_Key_messages_COVID19_informal_settlements

Έκθεση του Διοικητή για το έτος 2018, Κεφάλαιο Χ Περιβάλλον, Ενέργεια και Κλιματική Αλλαγή, σελίδες 249-257.

Έκθεση του Διοικητή για το έτος 2018, Κεφάλαιο Χ Περιβάλλον, Ενέργεια και Κλιματική Αλλαγή, σελίδες 249-257.

Βρείτε ολόκληρη την Έκθεση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.bankofgreece.gr/Publications/ekthdkth2018.pdf