04.09.2018_Ανακοίνωση του ΔΣ του ΣΕΠΟΧ για συνάντηση εργασίας την Τρίτη 11.09.2018 με αφορμή τις καταστροφές της 23ης Ιουλίου από τις πυρκαγιές

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας , το ΔΣ του ΣΕΠΟΧ επανέρχεται με το σημερινό μήνυμα του, προκειμένου να σας καλέσει στην συνάντηση εργασίας με αφορμή τις καταστροφές της 23ης Ιουλίου  από τις πυρκαγιές.

Σκοπός της συνάντησης είναι η συνέχιση του  σχετικού διαλόγου στα πλαίσια του ΣΕΠΟΧ, ώστε να  επεξεργαστούμε  περαιτέρω προτάσεις και θέσεις.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τομέα Πολεοδομίας και Χωροταξίας, 1ος όροφος του κτιρίου Τοσίτσα ,στο συγκρότημα  ΕΜΠ Πατησίων 42

την Τρίτη 11/9/2018  και από ώρας 16.30 ως 20.30.

Ήδη έχουν εκδηλώσει, μέχρι στιγμής,  ενδιαφέρον να τοποθετηθούν  με προτάσεις τους  από τα μέλη μας  οι:

 1. Αθανάσιος Αραβαντινός
 2. Μαρω Ευαγγελίδου
 3. Βασίλης Γκοιμίσης
 4. Ρεα Καλοκάρδου
 5. Ρανια Κλουτσινιώτη
 6. Λενα Κάρκα
 7. Εφη Καραθανάση
 8. Γιάννης Καρανίκας
 9. Στέλλα Κυβέλου
 10. Παύλος Λουκάκης
 11. Θύμιος Μπακογιάννης
 12. Δημήτρης Οικονόμου

 

Ορισμένοι συνάδελφοι  ήδη  μας ενημέρωσαν ότι  χρειάζονται ένα 5λεπτο για την τοποθέτηση τους.

Παράκληση του συμβουλίου είναι να κρατηθεί μικρός χρόνος  από τους ομιλητές και οπωσδήποτε να μην υπερβεί κάθε παρέμβαση τα 7 λεπτά, δεδομένου ότι και άλλοι παριστάμενοι συνάδελφοι θα θελήσουν να παρέμβουν.

Θα πρέπει επίσης να δοθεί ικανός χρόνος για τη  σχετική συζήτηση.

Οι συνάδελφοι Άννα Νικολάου και Γιάννης Κιουσόπουλος θα κρατήσουν συστηματικές σημειώσεις προκειμένου να βοηθηθούν:  η σύνοψη της συζήτησης και η διατύπωση  περαιτέρω προτάσεων εκ μέρους του ΣΕΠΟΧ.

Σύντομα κείμενα με προτάσεις είναι ευπρόσδεκτα και εποικοδομητικά για τη συζήτηση και την τελική διατύπωση των θέσεων του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τέλος, όσες/ους συναδέλφους μας έχουν ήδη στείλει κείμενα με  τις προτάσεις  τους.

Συνάδελφοι σας περιμένουμε!

 

Σοφία Αυγερινού Κολώνια

Πρόεδρος ΣΕΠΟΧ