Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης ΣΕΠΟΧ της 05-07-2021, για το πρόγραμμα εκπόνησης ΤΠΣ και τις προδιαγραφές τους

Ο ΣΕΠΟΧ σας κοινοποιεί ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσής του, με τις θέσεις του για το πρόγραμμα των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ) το οποίο έχει διαβιβαστεί προς το αρμόδιο υπουργείο (ΥΠΕΝ).

Διαβάστε το ψήφισμα του ΣΕΠΟΧ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης ΣΕΠΟΧ 05-07-2021

Θέσεις ΣΕΠΟΧ για το νομοσχέδιο δημοσίων συμβάσεων

Σας κοινοποιούμε την παρέμβαση του ΣΕΠΟΧ επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Για τον εκσυγχρονισμό, την απλοποίηση και την αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων και ειδικότερες ρυθμίσεις για τις προμήθειες στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας»

Παρέμβαση ΣΕΠΟΧ pdf

Θέσεις – Προτάσεις του ΣΕΠΟΧ στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην από 20.05.2020 Συνεδρίαση ακρόασης φορέων, για την επεξεργασία του σχεδίου νόμου «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη» της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΕΠΟΧ ΓΙΑ ΣΝ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΘΕΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΟΧ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «Ανάπτυξη καταδυτικού τουρισμού, ρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, ρυθμίσεις για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων, σήμα πιστοποίησης glamping και λοιπές διατάξεις»

diavoulefsi_katadytiko.ns_sepox

Άρθρα του συναδέλφου κου Η. Μπεριάτου για τις Προστατευόμενες Περιοχές, τους Φορείς Διαχείρισης και τον Χωροταξικό Σχεδιασμό

Άρθρα του συναδέλφου κου Η. Μπεριάτου, Ομότιμου Καθηγητή Π.Θ. για τις Προστατευόμενες Περιοχές, τους Φορείς Διαχείρισης και τον Χωροταξικό Σχεδιασμό με αφορμή τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπό τον τίτλο: «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας», που τέθηκε πρόσφατα σε διαβούλευση (http://www.opengov.gr/minenv/?p=10268).